Over Jantine van den Born

Professioneel, sociaal, gepassioneerd, creatief en onderzoekend. Zo kun je me – in alle onbescheidenheid – het beste omschrijven. Ik heb mooie studies gedaan, ruim twintig jaar werkervaring en een uitgebreid portfolio.

Van werk voor reclamebureaus tot mkb-bedrijven. Van lingerie tot herenmode. Van kinderboek tot tijdschrift. En, van verpakking tot point of sale-materiaal. Veelzijdig mag je dus ook aan mijn omschrijving toevoegen 😉. Grote opdrachten, maar ook kleinere klussen doe ik minstens zo graag.

Mijn passie is simpelweg om samen mooie designs te creëren en tevreden klanten om mij heen te verzamelen! Andere passies? Mijn hond Teun en reizen! Het noorderlicht zien, de zonsondergang op Sumatra bewonderen, rondtrekken op een scooter door Laos of met een 4×4 door Namibië … Ervaringen en indrukken die me qua creativiteit tijdens mijn werk goed van pas komen.

Leuk als je me belt of mailt voor een afspraak!

Koffie